Een granola die wel lekker is

Met dat idee is alles begonnen. Vanuit mijn ervaring met de wereld van topsport en mijn interesse in gezondheid wist ik heel goed hoe gezond granola is en hoe het mensen helpt het beste uit zichzelf te halen. Maar geen enkele granola die ik proefde was goed genoeg: te weinig smaak, te grote stukken, te weinig noten, te veel noten. Daarom besloot ik zelf mijn eigen granola te maken. Toen ik die liet proeven aan de mensen in mijn omgeving, was het snel duidelijk: deze granola was anders. Dus besloot ik verder te gaan.

Met een paar zakjes granola in een rieten mandje en veel goesting om mensen gelukkig te maken ging ik toen op pad, op zoek naar potentiële verkoopplaatsen. Zo bleef ik gaan, van verkooppunt naar verkooppunt, van beleefpunt naar beleefpunt. Een smaak werd zes smaken, granolarepen en ook nog chocoladetabletten.

Ondertussen kan je mijn granola kopen in meer dan x verkooppunten verspreid over 4 landen en beleven in meer dan x fantastische horecazaken. Gelukkig heb ik ook hulp van 2 fantastische 'granolabakkers' om iedereen van genoeg granola te voorzien!

Maar dit is absoluut geen einde van het verhaal. #wegaanverder is niet voor niets de leuze die steeds weer weerklinkt op mijn socials. Volg ons op Facebook en op Instagram om te zien waar het verhaal ons verder nog zal brengen.

 

Placeholder 8

Ook overtuigd van onze producten, of heb je vragen?