Een granola die wel lekker is!

Met dat idee is alles begonnen. Vanuit Seppe zijn ervaring in de topsportwereld en zijn interesse in gezondheid wist hij heel goed hoe gezond granola is en hoe het mensen helpt het beste uit zichzelf te halen. Maar geen enkele granola die Seppe proefde was goed genoeg: te weinig smaak, te grote stukken, te weinig noten, te gesuikerd. Daarom besloot hij zelf zijn eigen granola te maken. Toen hij die liet proeven aan de mensen in zijn omgeving, was het snel duidelijk: deze granola was anders. Dus besloot hij verder te gaan.

Met een paar zakjes granola in een rieten mandje en veel goesting om mensen gelukkig te maken ging Seppe toen op pad, op zoek naar potentiële verkoopplaatsen. Zo bleef hij gaan, van verkooppunt naar verkooppunt, van beleefpunt naar beleefpunt. Eénn smaak werden zes smaken, er kwamen granolabars bij en ook nog een mooi chocolade assortiment.

Ondertussen kan je Seppe's Granola vinden in heel wat verkooppunten en beleven in verschillende fantastische hotels, restaurant, tearooms, ontbijtzaken etc. Gelukkig heeft hij de hulp van een fantastich team die er elke dag weer voor zorgt dat de granola perfect gebakken wordt, dat de winkels aangevuld worden en dat jullie bestellingen tot bij jullie komen!

Dit is absoluut geen einde van het verhaal. #wegaanverder is niet voor niets de leuze die steeds weer weerklinkt op zijn socials. Volg ons op Facebook en op Instagram om te zien waar het verhaal ons verder nog zal brengen.

 

Placeholder 8

Ook overtuigd van onze producten, of heb je vragen?