Skip to main content
0

EEN GRANOLA DIE WÉL LEKKER IS

Met Seppe’s achtergrond in de topsport en zijn diepgewortelde interesse in gezondheid, ontkiemde het idee voor zijn eigen granola. Na teleurstelling over bestaande opties, besloot hij zelf aan de slag te gaan. Van een handvol zakjes granola in een rieten mandje, ging Seppe op zoek naar verkooppunten en beleefpunten, en groeide zijn assortiment van één smaak tot zeven, inclusief granolabars, een assortiment heerlijke chocolade, verse kwark en nog veel meer.

Vandaag vind je Seppe’s Granola in talloze winkels en beleef je het in voortreffelijke hotels, restaurants, tearooms, ontbijtzaken, en meer. Met een toegewijd team dat elke dag de granola perfect bakt, de schappen vult en jullie bestellingen bezorgt, is dit slechts een nieuw hoofdstuk in ons verhaal. Maar het verhaal stopt hier niet; volg ons op sociale media voor meer avonturen! #wegaanverder

KWALITEIT EN VERSHEID CENTRAAL.

Bij Seppe’s Granola wordt alles vers bereid in ons eigen atelier, met een onveranderlijke focus op versheid en de allerbeste ingrediënten. Elk product wordt met zorg en aandacht geproduceerd, zodat we onze klanten kunnen voorzien van de hoogste kwaliteit en de meest verrukkelijke smaken. Ons toegewijde team zet zich elke dag in om een assortiment te creëren dat niet alleen lekker is, maar ook bijdraagt aan een gezonde levensstijl.

#TEAMSEPPE

Ons topteam geeft elke dag het beste van zichzelf om jou van de lekkerste granola te voorzien!

We gaan verder

97

Erkende verkooppunten

352

Verse granola per week

1256

Potjes verse kwark per dag

STYLE IT YOUR WAY

Laat je inspireren door onze favoriete combinaties en ontdek je eigen smaak. Probeer onze knapperige natuur granola met romige Griekse yoghurt en sappige bessen, of wat dacht je van gekarameliseerde appeltjes met onze speculoos granola? Dankzij ons veelzijdig assortiment creëer je op elk moment van de dag een heerlijke snack. Benieuwd naar onze toppers?